Garnforbrug

torsdag den 29. april 2010

Jeg glædes....

over min egen glemsomhed.

Tænk at jeg HVERT år kan glemme at der med maj lønnen udbetales ferietillæg.!

Tænk at jeg HVERT år kan bliver så fantastisk glad for min egen glemsomhed.!

Der kommer den tidlige alzheimers ind i billedet igen, eller glemmer jeg måske med vilje, for at glæde mig selv. ?

Hvem ved, men det kan også være lige meget, jeg glædes jo. ;0)

God bededagsferie til dem som har ferie.

Lene

onsdag den 21. april 2010

1 ret, 1 vrang.



Jeg skal til 80 års fødselsdag, om 3 ugers tid,og har købt en flot lys lilla kjole. Jeg mangler en jakke, og nægter at møde op i den samme sorte jakke, som jeg altid tager på når jeg 5 sek. før jeg skal ud af døren, mangler en jakke.

Så kom jeg jo i tanke om at jeg for et lille års tid siden, købte noget effekt garn, til en bolero i perlestrik, hos en garnpusher i Struer. Frem med garnet og opskriften fra bunden af garnkurven, og så kom jeg i tanke om, at jeg ikke aner hvordan jeg skal læse sådan en opskrift......

Så nu har jeg aftalt med en strikkeveninde at hun på det nærmeste står klar ved telefonen, for at forklare mig hvad det er jeg skal gøre, når jeg ikke forstår hvad der står i opskriften.

Så jeg klør på med 1 ret, 1, vrang inde i hovedet, for ellers kan jeg ikke huske, hvordan jeg skal strikke den næste maske.

Lidt tidlig alzheimer har vi vel alle. ;0)

søndag den 18. april 2010

Et levn fra skoletiden......

Jeg har det altid sådan at når jeg vil lærer noget nyt, så går jeg på biblioteket og låner bøger, og så læser jeg mig frem til det jeg vil vide.
Lidt lige som i folkeskolen, når jeg skulle lave opgaver om et bestemt emne. Jeg kan bruge timer på at læse og få inspiration, og denne gang er ingen undtagelse.

Så den sidste uge er gået med at læse, arbejde og færdiggøre strikke projekter.

Jeg var til kaffe/kage hos min tovholder/ garncentral fra rokken.dk i onsdags, hvor jeg afleverede færdigstrik og fik nyt garn med hjem. Det var som altd rigtigt hyggeligt, og jeg fik hjælp af de andre til at sy hank på en filtet taske.

Igår var jeg med min mor, bror og svigerinde inde på Amalienborg og se Kronprinsparrets kommende hjem. Jeg har set noget af det program der var om istandsættelsen, men hold da op, hvor var det bare overvældende at se "live ". Det var slet ikke som jeg havde forestillet mig. Nogle rum var meget mindre end jeg havde forestillet mig, bl.a. riddersalen, som er det største rum i alle 4 palæer. Det er derfra de kongelige går ud på balkonen. Men alt i alt nogle meget flotte rum og især kunstværkerne var super flotte, og man kan få timer til at gå med at studere dem og stuklofterne, for ikke at tale om lysekronerne.

Idag står den på oprydning og ren afslapning.

Rigtig god søndag til alle. ;0)

lørdag den 10. april 2010

1. gang......

1. gang man prøver noget her i livet, vil altid være en speciel oplevelse, og noget man husker.

Jeg har for første gang være på håndarbejdsmesse / kreativ messe idag, og jeg elskede det !!

Jeg er kommet hjem med så megen inspiration og gå-på-mod at jeg næsten ikke ved hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg skriver og skriver i min lille " ide " notesbog og prøver at huske alle indtrykkende, og ideerne.

Jeg har jo altid været en kreativ pige, men det er ikke altid at inspirationen har hængt ved, men nu er den der, det kan jeg mærke. Jeg har strikket og hæklet i nogle år nu, og nu kan jeg mærke at jeg er klar til at sy igen. Så jeg har kapret min mors symaskine med hjem.

Hvem hvad det kan blive til. ;0)